• Din Dermalogicabutik online
 • Fri frakt och snabba leveranser
 • Bonus på allt

Dermalogica AGE Smart - Mot hudåldrande

I Dermalogicas AGE-smart serie ingår två produkter av Dermalogica, Renewal lip complex samt Rapid reveel peel.

Dermalogica Renewal Lip Complex:

Dermalogicas Renewal Lip Complex är en fuktgivande och reparerande läppvård som är utformad för att vårda och förbättra läpparnas hälsa och utseende. Den är speciellt framtagen för att återfukta och mjukgöra torra och nariga läppar, samtidigt som den hjälper till att minska fina linjer runt läppområdet.

Nyckelingredienser:

Denna läppvård är ett utmärkt komplement till din dagliga hudvårdsrutin och kan användas vid behov för att hålla läpparna mjuka, smidiga och välåterfuktade.

 • Avocado Oil och Shea Butter: Dessa ingredienser är rika på näring och hjälper till att återfukta och mjukgöra läpparna.
 • Hyaluronsyra: En fuktgivande ingrediens som hjälper till att bibehålla och balansera fuktnivån i läpparna.
 • Peptider: Främjar kollagensyntes för att öka läpparnas elasticitet och minska synligheten av fina linjer.
 1. Intensiv Fuktgivning: Produkten innehåller ingredienser som avokadoolja och sheasmör, vilka är kända för sin förmåga att djupt återfukta och mjukgöra läpparna. Detta är avgörande för att bevara en frisk och smidig läppyta.

 2. Anti-aging Egenskaper: Peptider som finns i läppvården främjar kollagensyntes, vilket bidrar till att förbättra läpparnas elasticitet. Därigenom kan fina linjer och rynkor runt läppområdet minska i synlighet.

 3. Skydd och Reparation: Medan den återfuktar och mjukgör, fungerar Renewal Lip Complex också som en skyddande barriär mot yttre påfrestningar. Det kan vara UV-strålning, kyla eller andra miljöfaktorer som kan påverka läpparna negativt.

 

Dermalogica Rapid Reveal Peel:

Dermalogicas Rapid Reveal Peel är en kraftfull peelingbehandling som är utformad för att främja cellförnyelse och förbättra hudens textur och lyster. Den innehåller en hög koncentration av AHA (alfa hydroxisyror) som hjälper till att avlägsna döda hudceller och främja en jämnare hudton.

Nyckelingredienser:

 • Mjölksyra, Citronsyra och Äppelsyra: Dessa AHA-syror exfolierar varsamt huden och främjar cellförnyelse för en jämnare och mer strålande hud.
 • Fosfolipider från Sojabönor och Sågbarksextrakt: Dessa ingredienser hjälper till att förstärka hudens naturliga skyddsbarriär och minska risken för irritation.

Rapid Reveal Peel är en engångsbehandling i form av individuella doser som gör det enkelt att använda och dosera rätt mängd produkt. Produkten rekommenderas att användas som en kur under 3-7 dagar, beroende på hudens känslighet och behov.

Efter användning kan du förvänta dig en förbättring av hudens textur och lyster, samt en mer jämn hudton. Tänk på att alltid använda solskydd när du exfolierar huden, då den kan bli mer känslig för solens strålar.

Både Renewal Lip Complex och Rapid Reveal Peel är utmärkta komplement till Dermalogicas sortiment och kan vara värdefulla tillskott i din hudvårdsrutin.

 

 1. Cellförnyelse och Exfoliering: Den höga koncentrationen av AHA-syror (Mjölksyra, Citronsyra och Äppelsyra) i Rapid Reveal Peel främjar en skonsam men effektiv exfoliering. Detta hjälper till att avlägsna döda hudceller och främja en jämnare hudstruktur.

 2. Förbättrad Hudton och Lyster: Genom att avlägsna de översta lagren av döda hudceller, hjälper peelingbehandlingen till att öka hudens lyster och främja en jämnare hudton.

 3. Stärker Hudens Naturliga Barriär: Tillsammans med fosfolipider från sojabönor och sågbarksextrakt, hjälper Rapid Reveal Peel till att stärka hudens skyddsbarriär. Detta kan bidra till att minska risken för irritation.

 4. Återfuktning och Förbättrad Absorption: Genom att avlägsna döda hudceller möjliggör Rapid Reveal Peel en bättre absorption av efterföljande hudvårdsprodukter. Detta betyder att dina andra produkter kommer att vara mer effektiva.

Sammanfattningsvis, både Renewal Lip Complex och Rapid Reveal Peel är högpresterande produkter som är utformade för att komplettera varandra. Medan Renewal Lip Complex fokuserar på att vårda och reparera läpparna, är Rapid Reveal Peel en kraftfull behandling som främjar cellförnyelse och förbättrar hudens textur och lyster.

För att uppnå bästa resultat är det alltid viktigt att använda produkterna i enlighet med tillverkarens instruktioner och att anpassa dem till din individuella hudtyp och behov. 

 

 

Visa mer
Stäng

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen