• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

ANSIKTE

Introduktion

Inom världen av ansiksvård finns det få varumärken som har uppnått samma nivå av hängivenhet, kvalitet och innovation som Dermalogica. Med över tre årtionden av banbrytande forskning och utveckling har Dermalogica cementerat sig som en pålitlig följeslagare för dem som strävar efter en frisk, strålande hud.

 

Grundläggande filosofi

Dermalogica grundades på en enkel filosofi: att erbjuda högkvalitativa hudvårdsprodukter som är vetenskapligt baserade och fria från irriterande ämnen. Deras dedikation till att skapa produkter som är skonsamma mot huden, samtidigt som de levererar synliga resultat, har varit nyckeln till deras framgång. Genom att undvika vanliga irriterande ingredienser som syntetiska färger och parfymer, erbjuder Dermalogicas ansiktsprodukter en oöverträffad renhet och skonsamhet mot huden.

 

Rengöring och förberedelse

En viktig grundpelare i Dermalogicas sortiment av ansiktsprodukter är deras omfattande utbud av rengöringsprodukter. Oavsett om du söker en mild rengöring för känslig hud eller en exfolierande rengöring för att bekämpa orenheter, har Dermalogica något för alla. Deras specialiserade rengöringsprodukter arbetar i harmoni med hudens naturliga funktioner för att avlägsna smuts, orenheter och makeup utan att torka ut eller irritera huden.

 

För att förbereda huden för efterföljande behandlingar, erbjuder Dermalogica även ett brett utbud av ansiktsvatten. Dessa produkter hjälper till att balansera pH-nivåer och återställa dess naturliga fuktbalans, vilket skapar en optimal grund för efterföljande produkter.

 

Fuktgivande och skyddande produkter

En viktig komponent i Dermalogicas sortiment är deras omfattande utbud av fuktgivande produkter. Deras innovativa formler är utformade för att tillgodose alla hudtyper, från torr till fet, och levererar djupgående fukt utan att lämna en fet känsla. Dermalogicas produkter är även berikade med antioxidanter som skyddar huden mot skadliga UV-strålar. Dessa lätta, icke-komodogena formuleringar absorberas snabbt av huden och ger ett pålitligt skydd mot solens skadliga effekter.

 

Dermalogica: Förstklassig hudvård – Kvalitet och expertis som gör skillnad

Dermalogicas ansiktsprodukter representerar en enastående fusion av vetenskaplig expertis, dedikation till kvalitet och en djup förståelse för hudens behov. Genom att erbjuda skonsamma, effektiva och resultatinriktade produkter har Dermalogica etablerat sig som en trovärdig följeslagare för alla som värderar sin hudhälsa högt.

 

Oavsett om du söker att behandla akne, föryngra din hud eller bara upprätthålla en strålande lyster, erbjuder Dermalogica ett omfattande sortiment av produkter som kommer att möta dina behov. Med Dermalogicas ansiktsprodukter i din hudvårdsrutin, investerar du inte bara i produkter av högsta kvalitet, du investerar i din egen hudhälsa och skönhet.

 

 

Ansiktsrengöringar

Dermalogicas rengöringar är mer än bara produkter – de är ritualer för att återställa hudens naturliga balans. Varje rengöringsprodukt är skapad med noggrant utvalda ingredienser för att avlägsna föroreningar och orenheter utan att störa hudens pH-nivåer. Från de mildaste rengöringarna för känslig hud till de djuprengörande rengöringarna för att motverka orenheter, möter Dermalogica ditt unika behov med överlägsen kvalitet.

Ansiktsvatten

Dermalogicas ansiktsvatten är som en oas för en törstig hud. Dessa produkter, som är berikade med aloe vera, botaniksa extrakt och fuktgivande ingredienser, återställer hudens naturliga fuktbalans efter rengöring. De förbereder även huden för efterföljande produkter, vilket gör dom till oumbärlig del av din hudvårdsrutin.

Serum

Seum är hjärtat av Dermalogicas behandlingslinje. Deras koncentrerade produkter är utformade för att prestera djupare in i huden och leverera kraftfulla aktiva ingredienser. Från anti-aging serums till produkter som arbetar med pigmenteringar och orenheter samt känslig hy, erbjuder Dermalogica en omfattande serie som hjälper till att få din vackraste hud.

Ansiktscremer

Dermalogicas ansiktscremer är förfinade mästerverk som omfamnar huden med en balanserad blandning av näringsämnen och fukt. Varje produkt är noggrant formulerad för att passa olika hudtyper och hudtillstånd. Dermalogicas ingredienser är högkvalitativa och hjälper bland annat till att bevara fukt och skydda mot yttre påverkan.

 

Ansiktscremer med spf

Dermalogicas sortiment inkluderar flera olika ansiktscremer med solskyddsfaktor, vilket är avgörande för att skydda huden mot skadliga effekter av UV-strålning från solen.

UV-strålning från solen kan orsaka en rad skador på huden, inklusive solbränna, solskador, tidigt åldrande och i värsta fall hudcancer. Att använda en ansiktskräm med SPF är en viktig del av en sund hudvårdsrutin, särskilt om du spenderar tid utomhus.

Nattcreme

Under natten är när huden går in i sin reparationsfas. Dermalogicas nattcremer är skapade för att dra full nytta av denna naturliga process. De är rika på näringsämnensom hjälper till att återställa och stärka huden medan du sover, vilket ger en uppfriskande hud när du vaknar.

24 h creme

Dermalogicas 24 h cremer är skräddarsydda för att leverera konstant näring och fukt till din hud, dygnet runt. Dessa produkter är perfekta för dem som söker en mångsidig lösning och ger en hud som alltid är i toppform.

Exfolieringar

Exfoliering är nyckeln till en fräsch och strålande hud. Dermalogicas exfolieringar finns i både milda och kraftfulla och är utformade för att avlägsna döda hudceller och få fart på cellförnyelsen. Du kommer att få en jämnare, mjukare hud med fin lyster.

 

 

Visa mer
Stäng

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen