• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

Äkta produkter eller piratkopior

Hos en auktoriserad återförsäljare kan du vara trygg i ditt köp av hudvård och makeup, där du alltid har en garanti för kvalitet och service.

Vi är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta standard.

Att köpa hudvård från icke auktoriserade återförsäljare kan medföra risker. Du kan råka ut för piratkopior, gamla produkter eller ingredienser som inte är godkända inom EU. Kosmetika och hudvård används direkt på huden och om man inte har kontroll på innehållet kan det rent av vara hälsovådligt och i bästa fall leda till allergiska reaktioner.

Fördelar med en auktoriserad återförsäljare: Garanterat originalprodukter, nytillverkade produkter, ingredienserna är alltid godkända inom EU, minimerad risk för felköp då vi har personal som är utbildad för varumärket så du får den experthjälp du behöver.

En vacker och välvårdad hud ska du ha hela livet – så vi rekommenderar Dig att inte chansa, varken med plagiat eller felaktiga rekommendationer!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen