• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

Dermalogica UltraCalming - För känslig / sensitiviserad hud

Dermalogicas UltraCalming-serie är speciellt utformad för att lugna och vårda känslig och reaktiv hud. Produkterna i denna serie är skonsamma, icke-irriterande och hjälper till att minska rodnad och irritation samtidigt som de stärker hudens naturliga skyddsbarriär.

Här är några av de produkter som ingår i Dermalogicas UltraCalming-serie:

UltraCalming Cleanser:

Detta är en mild rengöring som är utformad för att varsamt avlägsna smuts och orenheter utan att störa hudens naturliga skyddsbarriär. Den passar perfekt för känslig och reaktiv hud.

UltraCalming Mist:

Detta är en uppfriskande spray som innehåller lugnande ingredienser som aloe vera och gurka. Den kan användas när som helst under dagen för att ge omedelbar lindring för känslig hud.

Ultra calming seum concentrate:

Ett koncentrerat serum som stärker hudbarriären och bygger upp hudens motståndskraft. Perfekt för känslig eller tillfälligt överansträngd hy. Rodnad och lindrig hudirritation motverkas. Hudens naturliga barriärfunktion stärks och förmågan att bevara fukt ökar.

Calm Water Gel:

Denna gel-creme fuktighetskräm är berikad med lugnande ingredienser som gurka och hibiskus, som hjälper till att återfukta och lugna huden. Den absorberas snabbt och ger en behaglig och fräsch känsla på huden.

Stabilizing repair cream:

Denna mjukgörare återställer en skadad hudbarriär genom att stimulera hudens egen produktion av ceramider.

Barrier repair:

Vattenfri, silkeslen mjukgörare som direkt smälter in i huden. Ger ett osynligt skydd mot yttre påfrestningar och hjälper huden komma i balans. Rodnad och lindrig hudirritation motverkas. Hudens naturliga barriärfunktion stärks och förmågan att bevara fukt ökar.

Nyckelingredienser i UltraCalming-serien:

  • Oat Kernel Extract (Avena Sativa): En lugnande ingrediens som hjälper till att reducera rodnad och irritation.

  • Ginger Root Extract: En antiinflammatorisk ingrediens som hjälper till att lugna huden och minska rodnad.

  • Hibiscus Flower Extract: En ingrediens som bidrar till att stärka hudens naturliga barriär och öka fuktnivån.

UltraCalming-serien är skonsam nog att användas på mycket känslig hud och passar även hud som är benägen för rosacea eller andra reaktiviteter. Produkterna i serien kan integreras i din dagliga hudvårdsrutin för att hjälpa till att lugna och skydda din hud. För personliga rekommendationer och råd, rekommenderas det alltid att kontakta någon av våra hudterapeuter på DPOSH.

Visa mer
Stäng

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen