• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

Dermalogica

Vi på DPOSH är experter på Dermalogica och vet allt om hur viktigt det är att anpassa hudvård inte bara efter din hudtyp utan också efter din livsstil. Det måste fungera i vardagen och ge de resultat som just din hud behöver. Dermalogica är inte bara synonymt med resultatgivande hudvårdsprodukter utan även med behandlingar av hög professionell standard. 

Dermalogica är ett prestigefyllt hudvårdsmärke som har blivit en favorit bland hudvårdsentusiaster och professionella hudterapeuter över hela världen. Dermalogica tillverkas i USA och har sitt huvudkontor i Kalifornien. Trots sitt globala erkännande och försäljning över hela världen förblir företagets rötter i den dynamiska och nyskapande miljön i Kalifornien. Det var även här i Kalifornien som märket grundades 1986 av hudterapeuten Jane Wurwand. Jane grundade inte bara Dermalogica utan också ett av världens största utbildningscenter för fortbildning inom professionell hud- och kroppsvård: The International Dermal Institute. Jane är en av branschens mest välkända pionjärer. Med en tydlig vision om vad seriös och professionell hudvård är, så har hon med sitt ledarskap fått Dermalogica att växa till ett av världens största hudvårdsmärken. Över 100 000 hudterapeuter i över 100 länder, använder och rekommenderar idag Dermalogica. I Sverige finns Dermalogica på över 270 hudvårdskliniker. Vad som särskiljer Dermalogica är deras fokus på vetenskapligt grundad hudvård, en filosofi som har lett till utvecklingen av högkvalitativa produkter som är fria från vanliga retande ämnen och artificiella tillsatser.


Jane Wurwand

Innovativ forskning och utveckling

Dermalogica investerar kraftigt i forskning och utveckling för att skapa effektiva produkter som möter olika hudbehov. Företaget samarbetar med experter inom dermatologi och hudterapi för att säkerställa att deras produkter är säkra och resultatinriktade. Denna dedikation till förnyande har resulterat i flera banbrytande hudvårdsprodukter som har blivit mycket uppskattade av konsumenter.

Personlig hudvård

Dermalogica tror på att varje individ har unika hudbehov, och därför har de utvecklat ett koncept kallat "Face Mapping." Detta innebär att de erbjuder personliga konsultationer och kartlägger din hud för att rekommendera de mest lämpliga produkterna. Detta gör det möjligt för kunder att skapa en skräddarsydd hudvårdsrutin som adresserar deras specifika problem och mål.

Fria från vanliga irriterande ämnen

Märket är känd för att undvika vanliga hudirritanter som konstgjorda färger och dofter, lanolin och mineraloljor. Deras produkter är icke-komedogena och dermatologiskt testade, vilket gör dem lämpliga för de med känslig hud.

Solskydd och anti-age

Dermalogica erbjuder ett brett utbud av solskyddsprodukter för att skydda huden mot skadliga UV-strålar och förebygga tidiga tecken på åldrande. Många av deras ansiktscremer inkluderar SPF för att säkerställa att huden är väl skyddad.

Engagemang för beständighet

Företaget strävar också efter hållbarhet och har åtagit sig att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvinningsbara förpackningar och minska avfallet från produktionen.

I slutändan är Dermalogica känt för sin höga kvalitet, vetenskapligt grundade produkter och sitt engagemang för att hjälpa människor att uppnå hälsosam och strålande hud. Med sitt omfattande utbud av produkter kan kunder hitta de rätta lösningarna för sina specifika hudbehov och mål, vilket har gjort Dermalogica till ett pålitligt och uppskattat varumärke inom hudvårdsvärlden.

Hälsosam hud som prioritet

Dermalogica har en tydlig och passionerad fokusering på hudhälsa. Företaget tror på att främja en balanserad och frisk hud snarare än att bara dölja eventuella oönskade tillstånd. Genom att tillhandahålla produkter och lösningar som är vetenskapligt grundade och resultatorienterade, hjälper Dermalogica sina kunder att uppnå långvarig välmående hud.

Utbildning och kunskap

För Dermalogica är utbildning en av hörnstenarna i deras verksamhet. De strävar efter att utbilda både hudvårdsterapeuter och konsumenter om vikten av en sund hudvårdsrutin. Dermalogica erbjuder omfattande utbildningsprogram och resurser för att säkerställa att både professionella och kunder har den kunskap de behöver för att göra välgrundade beslut om sin hudvård.

Produkter som levererar resultat

Dermalogica är kända för att skapa produkter som faktiskt ger resultat. Genom att kombinera avancerad vetenskap med naturliga ingredienser och undvika onödiga tillsatser, erbjuder Dermalogica produkter som verkligen gör skillnad för hudens hälsa och utseende.

Ett globalt samhälle för hudvård

Dermalogica har en stark gemenskap och stöder ett nätverk av hudvårdsexperter över hela världen. De främjar samarbete och kunskapsdelning för att höja standarden för hudvård och sprida medvetenheten om vikten av god hudhälsa.

Ständig innovation

För att möta de föränderliga behoven hos olika hudtyper och miljöer, fortsätter Dermalogica att vara nytänkande inom hudvårdsbranschen. De utforskar nya ingredienser, teknologier och behandlingsmetoder för att säkerställa att deras produkter är i framkant av hudvårdsforskningen.

Etiskt och varaktigt ansvarstagande

Dermalogica är engagerade i att minska sin miljöpåverkan och strävar efter hållfasthet i alla led av sin verksamhet. Detta inkluderar användningen av återvinningsbara förpackningar, respekt för djurlivet och stöd för samhällen där de är verksamma.

Sammanfattningsvis är Dermalogica mer än bara ett hudvårdsmärke. Det är en filosofi som främjar hälsosam hud genom vetenskapligt grundade produkter, utbildning och engagemang för långsiktig hudhälsa. Dermalogica har blivit en respekterad auktoritet inom hudvårdsvärlden och en pålitlig partner för dem som strävar efter en sund och strålande hud.

Svenska generalagenten för Dermalogica

DPOSH köper Dermalogicas produkter av den svenska generalagenten Skin Concept, som har sitt huvudkontor och sina utbildningslokaler i Bromma - Stockholm och är en etablerad aktör inom branschen. Utöver detta har de även närvaro med kontor och utbildningslokaler i Helsingborg. Skin Concept har utbildat hudterapeuter och varit agent för Dermalogica sedan 1998.
 

Dermalogicas olika produktserier:


 

Dermalogica AGE Smart - Mot hudåldrande

I Dermalogicas AGE-smart serie ingår två produkter av Dermalogica, Renewal lip complex samt Rapid reveel peel. Klicka här och läs mer.

Dermalogica Multivitamin Power - Mot hudåldrande

Dermalogicas Multivitamin Power-serie, vilken är en del av Dermalogicas Anti- agesortiment. Denna serie fokuserar på att ge näring åt huden med kraftfulla antioxidanter och vitaminer för att bekämpa ålderstecken och främja en frisk och ungdomlig hud. Klicka här och läs mer.

Dermalogica Phyto-Nature - Mot hudåldrande

Dermalogicas Phyto Nature-serie är en avancerad och högpresterande hudvårdslinje som fokuserar på att bekämpa tecken på åldrande och återställa hudens ungdomliga lyster. Denna serie är resultatet av omfattande forskning och utveckling, och den kombinerar vetenskapligt beprövade ingredienser med naturliga växtextrakt för att leverera synliga resultat. Klicka här och läs mer.

Dermalogica Dynamic Skin - Mot hudåldrande

I kategorin Dermalogica Dynamic Skin ingår våra mest aktiva produkter med en högre koncentration av kraftfulla ingredienser som motverkar synliga tecken på hudåldrande. Retinol, avancerade antioxidanter och flera andra högaktiva ingredienser kommer att stimulera hudens naturliga cellomsättning och förbättra hudton, spänst och elasticitet. Klicka här och läs mer.

Dermalogica BioLumin C - Lystergivande c-vitamin

Den avancerade teknologin i Dermalogicas BioLumin-C-produkter gör det möjligt att leverera koncentrerade doser av ett ultrastabilt C-vitaminkomplex djupare ner i huden. Detta innebär ett bättre skydd och försvar för cellerna i överhudens olika lager. Vid tester utförda av Princeton Consumer Research visar sig BioLumin-C-produkterna prestera mycket bättre än andra C-vitaminprodukter på marknaden - t o m bättre än de som har högre koncentration vitamin C. Det handlar alltså om stabilitet - och därmed aktivitet - i första hand, för att få spänst, skydd och glow! Klicka här och läs mer.

Dermalogica Power Bright - Pigmenteringar

Dermalogicas PowerBright serie är en avancerad hudvårdslinje som är speciellt utvecklad för att behandla hyperpigmentering och ojämn hudton. Serien fokuserar på att jämna ut hudtonen, minska mörka fläckar och främja en jämnare och strålande hud. Klicka här och läs mer.

Dermalogica UltraCalming - För känslig / sensitiviserad hud

Dermalogicas UltraCalming-serie är speciellt utformad för att lugna och vårda känslig och reaktiv hud. Produkterna i denna serie är skonsamma, icke-irriterande och hjälper till att minska rodnad och irritation samtidigt som de stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Klicka här och läs mer.

Dermalogica Active Clearing - För fet hud och Acne

Dermalogicas Active Clearing-serie är speciellt utformad för att behandla och förebygga orenheter, akne och ojämn hudstruktur. Produkterna inom denna serie innehåller kraftfulla ingredienser som hjälper till att rensa porer, balansera hudens oljeproduktion och främja en jämnare och klarare hud. Klicka här och läs mer.

Dermalogica Clear Start - För ung hud

Var snäll mot din hud idag – det kommer du att ha igen i framtiden. Dermalogica Clear Start-produkterna behandlar ung hud med en kombination av kraftfullt renande och lugnande ingredienser som balanserar hudens naturliga mikroflora och pH-värde. Med det bästa av naturens egna ingredienser tillsammans med avancerad hudvårdsteknologi, är produkterna snälla mot din hud men samtidigt tuffa mot ovälkomna pormaskar och blemmor.

Clear Start-serien passar för dig som just börjat få problem med huden och du kan använda produkterna ända upp till du är 20+. Klicka här och läs mer.

 

Visa mer
Stäng

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen