• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

Dermalogicas Produktserier

Dermalogicas produkter finns för alla hudtyper och används av både kvinnor och män. Produktserierna är till för att det ska vara lättare för dig att skapa en överblick. Du kan naturligtvis välja att blanda produkter från olika serier för att få det som just din hud behöver.

 

Produkterna som finns i varje produktserie från Dermalogica riktar in sig mot en speciell hudtyp eller ett speciellt hudtillstånd. Kanske just din hud behöver produkter från olika serier, och med hjälp av en personlig konsultation hos DPOSH kan du få rekommendationer för att skräddarsy din hudvårdsrutin.

 

Multivitamin Power – mot hudåldrande

Gemensamt för produkterna i Dermalogica Multivitamin Power-serie är att de hjälper till att reparera skadad hud, motverka åldrande och ge en ungdomlig hudstruktur. Veganska ingredienser som algextrakt, lakritsrot, majs- och rismjöl finns bland de ämnen som tillsammans med A, C och D-vitaminer stimulerar cellförnyelsen och ger en märkbart slätare och mjukare hud.

 

Genom Multivitamin Thermafoliant, som innehåller en kombination av kemisk och mekanisk peeling, slätas huden ut. Peelingens unika självuppvärmande system hjälper, när det aktiveras vid kontakt med vatten, till att slussa in aktiva ämnen i huden och bidrar till att cellförnyelsen stimuleras. På detta sätt motverkas solskador och åldrad hy.

Huden kring ögonen är extra känslig. Därför finns Dermalogica Multivitamin Power Firm som är en lättanvänd ögon- och läppbalsam. Hudens spänst förbättras samtidigt som fasthet och fukthalt ökar. Tillsammans med Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque, repareras och skyddas stressad eller åldrad hud på ett naturligt sätt.

Phyto Nature – mot ålderstecken

Hudens åldrande kan förhindras när man använder produkter som ger den näring och vård. Dermalogica Phyto Nature-seriens grundstenar är ett firming serum (Phyto Nature Serum) och en syresättande kräm som ger lyster och som med fördel kan användas i din dagliga hudvård.

 

Båda produkterna i Phyto Nature-serien är framtagna för att öka hudens fasthet och elasticitet genom växtpeptider och naturliga växtextrakt, bland annat orkidé och chlorellaalger, som är rika på de antioxidanter som skyddar mot fria radikaler. En av anledningarna till att huden åldras är dessa fria radikaler som skadar kroppens celler.

Phyto Nature Oxygen Cream syresätter och vitaliserar din hud, den har en förmåga att släta ut din huds ytstruktur och syresätta hudens celler. Den är en mjukgörare som med hjälp av naturligt aktiva växtämnen gör att hudcellerna kan absorbera och använda syret i luften. Du kan med fördel använda Phyto Nature-produkterna i den dagliga hudvårdsrutinen.

Dynamic Skin – motverkar  förtida ålderstecken

Dermalogica Dynamic Skin är en komplett produktserie med lite högre koncentration av de naturliga ingredienser som motverkar hudens åldrande. Du hittar serum, ansiktsvatten, ögonkräm och en vårdande rengöring med dubbelverkande exfolierande egenskaper. Hudens cellförnyelse stimuleras så att hudton, spänst och elasticitet förbättras.

 

Många uppskattar Dermalogicas dagkräm Dynamic Skin Recovery SPF50 eftersom den förstärker hudens naturliga barriärfunktion och bidrar med långvarig fukt. Krämen, som gör att det bildas färre MMP-enzymer, är en del i Dermalogicas serie Dynamic Skin Care.

 

Med tre olika former av A-vitamin (retinol), och en A-vitaminbooster är Dynamic Skin Retinol Serum något du kan använda på natten. Retinol förbättrar struktur och spänst och fungerar på alla hudtyper. Serumet har en lugnande effekt på huden och arbetar mot ålderstecken som linjer, förstorade porer och pigmentförändringar. Det förbättrar också det antioxidativa skyddet mot fria radikaler och har en konsistens som ger huden en skön känsla.

 

BioLumin C – vitaminer som ger lyster

 

Med BioLumin-C Gel Moisturizer som innehåller en stabil form av C-vitamin kan du få en ny lyster i din hud. Det speciella med denna produkt är att den når djupt ner i huden och skyddar från fria radikaler. Enkla, naturliga ingredienser som vitt te, chiafrön och C-vitamin ger lyster, skyddar din hud och motarbetar ålderstecken. Med denna moisturiser ger du fukt och svalka till din hud.

 

Dermalogica BioLumin-C Serum ger en högkoncentrerad behandling som hjälper huden att bekämpa ålderstecken och ger en behaglig lyster. Serumet är berikat med peptider som minskar fina linjer och rynkor. Dermalogica BioLumin C Eye Serum är framtaget för att minska tecken på åldrande kring ögonen.

Området kring ögonen är känsligt och därför är serumet skonsamt. Det ger ändå synliga resultat. Vitt te, arjunaextrakt och C-vitamin hjälper till att minska puffighet, mörka ringar och fina linjer. Med vitamin C ökar kollagensyntesen som bidrar till hudens spänst.

PowerBright  – hjälp mot pigmenteringar

Dermalogica Power Bright-serie innehåller allt du behöver, dagkräm, serum, nattkräm och peeling. Serien är vetenskapligt utvecklad för dig som vill behandla ojämn hudton och hyperpigmentering. Power Bright Moisturizer SPF50 är en återfuktande mjukgörare för daglig användning och fungerar som en pigmentutjämnare.

 

När du regelbundet använder SPF 50 Power Bright skapar du en jämnare hudton över tid. Dermalogicas PowerBright Overnight Cream är en mjukgörande kräm som stimulerar hudens egen reparationsprocess under natten. Alla produkter i PowerBright-serien har nyckelingredienser som pumpaenzym, niacinamid (vitamin B3) och oligopeptider.

I PowerBright Dark Spot Serum hittar du shiitakesvamp, svartvinbärsolja och ingefära. När du använder Power Bright Dark Spot Serum kan du reducera mörka pigmentförändringar och skapa en ny lyster i din hud. Produkten har växtextrakt som bryter upp pigmentet i hudcellerna och ger dig en jämnare hudton. När det gäller pigmentförändringar bör du alltid kontakta en läkare innan du påbörjar din behandling.

 

UltraCalming – för känslig eller sensitiviserad hud

Det speciella med serien Dermalogica UltraCalming är att den passar alla som någon gång upplever att hyn kan bli irriterad eller känslig. Med hjälp av en cleanser kan du börja med att avlägsna smuts och orenheter utan att störa den naturliga skyddsbarriären. För den dagliga hudvården kan du sedan med mjuka rörelser applicera en fuktighetsgel eller ansiktskräm i samma serie.

 

I serien ingår också ett koncentrerat serum som hjälper till att bygga upp hudens motståndskraft och motverka rodnad och lindrig hudirritation. Upplever du stora problem med din känsliga hy så kan du kontakta en hudterapeut på DPOSH för att få råd om dina hudvårdsrutiner.

 

UltraCalming från Dermalogica har bland annat produkten Barrier Repair som är en mjukgörande ansiktskräm passande alla hudtyper som upplever rodnad och känslighet över tid. Blir din hy tillfälligt irriterad eller torr under dagen kan du använda UltraCalming Mist som är en uppfriskande spray med lugnande ingredienser.

Active Clearing – för fet hud och akne

I denna serie ligger fokus på att behandla och förebygga orenheter, akne och ojämn hudstruktur. Orenheter och akne är viktiga att behandla eftersom de annars kan lämna spår i din hud. De naturliga ingredienserna i Dermalogica Active Clearing Skin Wash balanserar hudens oljeproduktion och öppnar upp hudens porer.

 

Dermalogicas produkter motverkar uppkomsten av lindrig akne och reglerar talgproduktionen. Produkterna baseras bland annat på att vitamin B3 reducerar ojämnheter, att Tea Tree-oljan är antibakteriell, och att salicylsyran exfolierar huden och rensar porerna. Du hittar dem i Clearing Skin Wash som är en löddrande rengöringsgel.

Dermalogicas Retinol Clearing Oil har en lugnande, närande effekt. På samma gång som den motverkar synliga tecken på förtida åldrande vitaliserar den och ger lyster åt din hy. Detta är en produkt du använder nattetid. Vill du använda serum kan du välja AGE Bright Clearing Serum som gör huden jämnare och klarare. Alla produkterna kan användas i den dagliga hudvården.

Clear Start – för ung hud 

Förebyggande hudvård handlar om att balansera hudens naturliga mikroflora och pH-värde. Ung hud möter utmaningar, då är det viktigt att ge näring och rengöra på djupet. Alla de vetenskapligt framtagna produkterna i Dermalogica Clear Start är snälla mot ung hud men samtidigt tuffa mot pormaskar, blemmor och andra orenheter.

 

Serien innehåller flera produkter som kan hjälpa din obalanserade hud. Till exempel rengörande Breakout Clearing Foaming Wash, Skin Soothing Hydrating Lotion, uppfriskande mist, exfoliering, peeling och solkrämen Clearing Defense SPF30. Allt för att ge dig kompletta redskap för att balansera och återställa din hud. Produkterna kan användas morgon och kväll i den dagliga hudvården.

 

Det är den exfolierande salicylsyran som tillsammans med trollhassel, tea tree- och arganolja  luckrar upp porerna, minskar rodnad, svalkar och balanserar huden. Din hud får en ny lyster med Breakout Clearing Booster när tilltäppande talg tas bort och huden får en jämnare struktur. För tonårshyn finns det ett Clearing Skin Kit som är en blandning av produkter för daglig hudvård.

 

 

 

Visa mer
Stäng

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen