• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

Dermalogica - Hudvårdsprodukter av högsta kvalitet

Kampanjen 25% Hela Dermalogica gäller tom 5/6 - 24 Kl 11:00

Dermalogica grundades av den passionerade hudterapeuten Jane Wurwand. Tankar om att bara använda produkter som är nyttiga för huden, och dessutom anpassade till individuella behov, fick henne att starta sin egen tillverkning. Därför hittar du produkter för allt från Dermalogica mogen hud och Dermalogica känslig hud till riktade produkter mot för tidigt åldrande samt fet hy eller akne.

Jane Wurwand har, vid sidan av sina naturliga hudvårdsprodukter med långsiktigt vårdande effekt, skapat en kedja av hudvårdssalonger där utbildning och värdigt bemötande är nyckelord. Hudvård handlar inte om att bli vacker, utan om att vårda sin hud och att plocka fram sina egna förutsättningar på bästa sätt.

Hudvårdsprodukter från Dermalogica är vetenskapligt framtagna av en utbildad hudterapeut med höga krav på hudvård. Därför domineras Dermalogicas produkter av naturliga och veganska ingredienser som är inriktade på att kunna användas efter behov. Alla dofter och färger kommer från växtriket. Hudvård från Dermalogica innehåller inte heller några tilltäppande mineraloljor, lanolin eller uttorkande alkoholer.

 

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har för huden. Dermalogica har skapat en revolution inom hudvård och används av såväl celebriteter i Hollywood som professionella inom hudvård.  Här finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Visionen är i stället intelligenta produkter till intelligenta användare. 

Ansiktskräm

Ansiktet är den del av vår kropp som utsätts för störst påfrestningar eftersom det exponeras för sol, vind, värme och kyla dygnet runt. Luften kan också bli torr eller fuktig, och då behöver du ge näring och skydd. Det bästa sättet att skydda din hud under dagen är att använda Dermalogica dagkräm. För att ge din hud komplett vård finns också Dermalogica ansiktskräm och Dermalogica ögonkräm som är tillverkade av naturliga ingredienser. Vår huds förutsättningar att reagera på de påfrestningar som den utsätts för varierar. Hos en auktoriserad återförsäljare av Dermalogicas produkter kan du få hjälp att hitta din hudtyp.

Det är på natten huden återhämtar sig

Sömnen är viktig för att kroppen ska kunna återhämta sig och detta gäller även för vår hud. När man rengjort ansiktet är det därför dags att ge extra näring och hjälp till återhämtningen. Huden är särskilt tunn i området kring ögonen. Då kan du, både morgon och kväll, ge den ett tillskott av Dermalogica ögonkräm. För att förbereda resten av ansiktet för natten finns till exempel Sound Sleep Cocoon, en Dermalogica nattkräm. Krämen är tillverkad av helt veganska ingredienser och innehåller vital näring som låter huden återhämta sig medan du sover. Krämen innehåller eteriska oljor som bidrar till välbehag och en lugn nattsömn.

Ansiktsrengöring

Vår moderna miljö utsätter huden i ditt ansikte för många påfrestningar. Ett luftkonditionerat rum kan få din hud att torka ut. Luftföroreningar, damm och smuts virvlar ständigt runt i luften och bidrar till att täppa igen hudens porer. Med hjälp av Dermalogica ansiktsrengöring tar du bort överflödigt fett och låter porerna andas. Du låter din hud bli ren och fräsch. Dermalogica rengöring är tvålfri, pH-balanserad och vattenlöslig. Huden blir len och redo för nästa steg i din hudvårdsrutin. Dermalogica har hudvänliga rengöringsprodukter som är anpassade för allt från känslig hy till tonårshy, samt exfolierande behandlingar.

Dermalogica som daglig rutin på djupet

Det är viktigt att tvätta bort smuts, olja och makeup från din hud. Eftersom Dermalogicas produkter anpassas till din hudtyp så hittar du flera sorter näringsrik ansiktstvätt och återfuktande ansiktsvatten som du kan använda i din regelbundna hudvård. Behöver du en djuprengörande produkt så är Active Clay Cleanser ett bra val. Denna djupgående mineralrika produkt består av särskilt utvalda ingredienser från växtriket, bland annat aktivt binchotan kol, kaolinlera och extrakt av citrus, aloe vera och broccoli.

Dermalogica ansiktsvatten skyddar din hud

Dermalogica ansiktsvatten släcker hudens törst och är till för att användas när som helst under dagen. Micro-Pore Mist ger en uppfriskande känsla, medan Dermalogica Hyaluronic Ceramide Mist kapslar in fukt på hudytan. Ett välbalanserat, naturligt ansiktsvatten som Dermalogica Antioxidant HydraMist skyddar huden mot fria radikaler och motverkar att den åldras i förtid.

Multi-Active Toner, som också kan användas av män som rakvatten, återfuktar huden, verkar utjämnande på torrhetslinjer och ger en fräsch känsla. Detta ansiktsvatten passar alla hudtyper och hudtillstånd. Har man en riktigt känslig hud finns dock ett mer anpassat ansiktsvatten, nämligen Dermalogicas Ultra Calming Mist som är en lugnande spray som tar bort stramhet och verkar dämpande på hudirritation.

Ansiktsvård

Den bästa present man kan ge sitt ansikte är en Dermalogica ansiktsbehandling. En riktig ansiktsbehandling Dermalogica kan du endast få på salong, men du kan använda Dermalogica produkter och vårda ditt ansikte hemma, även om det inte blir lika heltäckande som en behandling på salong. Det är skönt att veta att alla Dermalogicas produkter är skonsamma mot huden samtidigt som de ger synliga resultat, alla är dessutom veganska och fria från skadliga ämnen. Dermalogica kan erbjuda allt du behöver för att ge din hy den näring och behandling som ger lyster och förhindrar för tidigt åldrande.

Dermalogica ansiktsprodukter ger huden näring

Det viktigaste är att börja med att rengöra ansiktet med Dermalogica produkter för att få bort fett, smuts och gamla hudceller som täpper till din hy. Dermalogicas ansiktsvatten återställer fuktbalansen och förbereder för efterföljande produkter. Vill du nå djupare in i huden med din ansiktsvård så kan du komplettera med ett koncentrerat serum som har kraftfulla aktiva ingredienser. Du kan också använda Dermalogica peeling för att avlägsna döda hudceller och sätta fart på cellförnyelsen. Dermalogicas dagkrämer är fyllda av näringsämnen som skyddar din hud och finns med solskydd. För hyns återhämtning under natten hittar du bland Dermalogica produkter även nattkräm som återställer huden medan du sover.

Dermalogica serum

Ett serum är en koncentrerad hudvårdsprodukt som framför allt används i ansiktet. Dermalogica serum är oftast lite dyrare än de andra hudvårdsprodukterna beroende på att det är så koncentrerat och består av noggrant utvalda högaktiva ingredienser. De höga koncentrationerna gör att du bara behöver använda några droppar av serumet för att få resultat. Genom att applicera 4–8 droppar av Dermalogicas serum på din hud kan du åstadkomma en förändring och förstärka effekten av mjukgörare. Serum kan användas för att åtgärda hudens specifika behov och bygger upp hudens motståndskraft.

Dermalogica serum arbetar på djupet av din hud

Av Dermalogicas produkter är det serumet som når djupast ner i huden och därför har bäst effekt på hudens levande celler. Serumet balanserar hudens funktioner och stärker din hud. Flera av Dermalogicas serum, exempelvis UltraCalming Serum Concentrate, är anpassade för att åtgärda och motverka hudirritationer och bevara hudens fukt. Ett annat omtyckt serum är Dermalogicas BioLumin-C Serum som du kan applicera direkt på huden eller mixa i din mjukgörande kräm. Eftersom Dermalogicas produkter är anpassade till specifika hudtyper och omständigheter så finns det ett serum som passar varje tillfälle. Du kan växla mellan olika serum för att få den effekt du behöver för stunden.

Solskydd

Många längtar efter att få njuta av solen men alla tänker inte på att skydda sig från UV-strålningen som är skadlig för huden. Därför är det viktigt att använda en bra sunscreen. Invisible Physical Defense SPF30, som är ett Dermalogica solskydd ansikte, är en mjukgörare som skyddar mot både UVA- och UVB-strålar och kan användas av alla hudtyper och hudfärger.

Protection 50 Sport från Dermalogica är en intensivt fuktgivande lotion med högt UV-skydd, perfekt för dig som vistas mycket utomhus. Den fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen. Detta Dermalogica solskydd innehåller kraftfulla antioxidanter som motverkar fria radikaler och stärker hudens motståndskraft.

 

Visa mer
Stäng

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen