• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

Dermalogica Phyto-Nature - Mot hudåldrande

Dermalogicas Phyto Nature-serie är en avancerad och högpresterande hudvårdslinje som fokuserar på att bekämpa tecken på åldrande och återställa hudens ungdomliga lyster. Denna serie är resultatet av omfattande forskning och utveckling, och den kombinerar vetenskapligt beprövade ingredienser med naturliga växtextrakt för att leverera synliga resultat.

Här är några nyckelaspekter och egenskaper hos Dermalogicas Phyto Nature-serie:

  1. Dubbelfasformulering: Produkterna i Phyto Nature-serien består av en dubbelfasformulering som kombinerar två olika koncentrationer av aktiva ingredienser. Detta möjliggör en unik och effektiv behandling som riktar sig både till omedelbar förbättring och långsiktig föryngring.

  2. Bio-Rejuvenation Technology: Dermalogica har utvecklat en patenterad teknologi som kallas Bio-Rejuvenation Technology. Denna teknologi är baserad på ett synergistiskt samspel mellan peptider och växtextrakt, vilket hjälper till att öka hudens naturliga förmåga att förnya sig själv.

  3. Naturliga Växtextrakt: Phyto Nature-serien innehåller ett brett spektrum av naturliga växtextrakt, inklusive orkidé och chlorellaalger. Dessa ingredienser är rika på antioxidanter och hjälper till att skydda huden mot fria radikaler, som är en av de främsta orsakerna till åldrande.

  4. Återfuktande och Näringsrika Oljor: Produkterna innehåller även växtoljor som arganolja och kamelliaolja, som är kända för sina återfuktande och näringsrika egenskaper. Dessa oljor hjälper till att mjukgöra och återställa hudens barriärfunktion.

  5. Synliga Resultat: Phyto Nature-produkterna är kliniskt testade och har visat sig ge synliga resultat på huden. De kan bidra till att minska fina linjer och rynkor, öka fastheten och elasticiteten samt förbättra hudens struktur och lyster.

  6. Användning: Produkterna i Phyto Nature-serien används som en del av din dagliga hudvårdsrutin, vanligtvis både morgon och kväll. De kan appliceras efter rengöring och toning, innan du applicerar andra behandlingar och fuktgivare.

Det är viktigt att notera att resultaten kan variera beroende på individuell hudtyp och behov. För bästa resultat rekommenderas det att använda Phyto Nature-produkterna som en del av en helhudvårdsrutin och att följa tillverkarens användningsanvisningar.

De två produkterna som ingår i serien Phyto nature av Dermalogica är:

Phyto Nature Firming Serum:

Detta är hjärtat av Phyto Nature-serien. Serumet är en kraftfull behandling som är utformad för att öka hudens fasthet och elasticitet. Det innehåller en avancerad dubbelfasformulering som kombinerar växtpeptider med naturliga växtextrakt för att främja hudens naturliga förmåga att förnya sig.

Phyto nature oxygen cream:

Phyto Nature Oxygen Cream är en avancerad mjukgörare som med hjälp av naturligt aktiva ämnen från växter som trivs i syrefattiga miljöer, optimerar hudcellernas förmåga att bättre absorbera och använda syre. Slätar ut hudens ytstruktur, vitaliserar och syresätter hudens celler samt stärker och ger lyster.

Visa mer
Stäng

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen