• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

Dermalogica Multivitamin Power - Mot hudåldrande

Dermalogicas Multivitamin Power-serie, vilken är en del av Dermalogica Anti- agesortiment. Denna serie fokuserar på att ge näring åt huden med kraftfulla antioxidanter och vitaminer för att bekämpa ålderstecken och främja en frisk och ungdomlig hud.

Här är några av de produkter som ingår i Multivitamin Power-serien:

  1. Multivitamin Power Firm: Detta är en koncentrerad ögon- och läppvård som är utformad för att behandla de ömtåliga områdena runt ögonen och läpparna. Den innehåller en potent blandning av vitaminer och antioxidanter som hjälper till att stärka huden, reducera fina linjer och rynkor samt öka elasticiteten.

  2. Multivitamin Power Recovery Masque: Det här är en djupverkande ansiktsmask som är rik på vitaminer och antioxidanter. Masken är utformad för att återfukta, lugna och ge näring åt stressad hud. Den hjälper även till att reparera skadad hud och förbättra hudens övergripande hälsa och lyster.

  3. Multivitamin Thermafoliant: Detta är en exfolierande behandling som kombinerar multivitaminer och mjölksyra. Den hjälper till att avlägsna döda hudceller, främja cellförnyelse och förbättra hudens textur. Behandlingen ger även en behaglig värmeeffekt för att ytterligare stimulera hudens mikrocirkulation.

Multivitamin Power-serien är speciellt framtagen för att hjälpa till att motverka tecken på åldrande, reparera skadad hud och främja en frisk och ungdomlig hudstruktur. Produkterna i serien är formulera med noggrant utvalda ingredienser som syftar till att ge optimala resultat för hudens hälsa och utseende.

Som med alla hudvårdsprodukter är det viktigt att använda dem regelbundet och i enlighet med tillverkarens instruktioner för att uppnå bästa resultat.

Visa mer
Stäng

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen