• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

Om DPOSH

Vår stora passion är hudvård

Vi hette tidigare hudvårdsbutik, men bytte under våren 2020 namn till Dposh. Vi är specialister på det högkvalitativa märket Dermalogica, som lägger fokus på hudens hälsa. Vi på Dposh har höga krav på effekt och synliga, varaktiga resultat. Sedan 2008 har vi levererat resultatinriktade hudvårdsprodukter online med snabba leveranser och professionell expertis.

Namnet DPOSH är grundat i D (dermatologiskt) vilket härstammar från grekiskans derma och betyder "hud" och "lära" - läran om huden. Posh betyder exklusivt. Detta genomsyrar vårt koncept med effektiva, hudvårdande produkter och expertkunskaper om huden.

DPOSH ledord

Passion – Vi på DPOSH har stor passion för hudvård, som ska lysa igenom till dig och ge dig större kunskap om din hud och dina produkter.

Expertis – Vi på DPOSH har flerårig erfarenhet, är utbildade hudterapeuter och är därigenom experter på hudvård. För att bevara vår expertis och        för att ligga i framkant vidareutbildar vi oss ständigt för att vara uppdaterade kring de senaste trenderna och forskning.

Personligt – Vi på DPOSH sätter dig i första rummet genom att du alltid kan få en personlig kontakt.

Your beauty experience

Vårt mål är att du som kund ska få en positiv upplevelse varje gång du besöker vår butik samt att ge dig inspiration och expertis, för att du ska känna dig trygg i dina val av produkter. För oss på DPOSH är du viktig och vi arbetar alltid för att du ska få ett professionellt bemötande samt en fin köpupplevelse, från det att du kliver in i vår butik tills du fått hem ditt välförpackade paket från oss på DPOSH.

Vi fortbildar oss kontinuerligt för att vara uppdaterade med den senaste informationen, kunskaperna och rådande trender vilket gör att vi kan skräddarsy produkter anpassade för just dig och din hud.

Önskar du få en köpupplevelse baserad på professionalitet och expertis är det till oss på DPOSH du ska vända dig.

DPOSH – Your beauty experience

Your – personligt.

Beauty – professionell expertis för att få fram din skönhet och ditt bästa jag.

Experience inspiration och helhet från det att du kommer in i DPOSH butik tills du får ditt personliga paket levererat hem.

Paketering

Vi packar alla DPOSH paket för hand fint inslaget i silkespapper och levererar dina varor tryggt, snabbt och så långt det är möjligt i ett miljövänligt material. DPOSH värdesätter expertis högt och därför får du alltid en gåva med utvalda prover i ditt paket, som passar med dina produkter för att du ska upptäcka nya favoriter.

Service & kontakt

Vi på DPOSH har hög känsla för service och vår stora passion är hudvård. Hos oss på DPOSH arbetar utbildade hudterapeuter för att hjälpa dig, så att du ska hitta rätt produkter för just din hud. Vi tillhandahåller ett hudtest online om du är osäker på vilka produkter som passar just dig. Självklart kan du alltid kontakta oss via telefon/e-post.

DPOSH är en auktoriserad återförsäljare, vilket innebär att vi endast säljer produkter som är inköpta via de svenska generalagenterna. Alla våra produkter kommer direkt från tillverkning och håller högsta kvalité.

För oss på DPOSH är god kundservice högsta prioritet och det är en självklarhet att du som kund ska kunna känna dig helt nöjd både inför och efter ett köp. Vi hjälper dig gärna om du har frågor, tveka inte att kontakta oss via telefon helgfria vardagar måndag tom torsdag 11.00 - 13.00 eller per e-post.

Mailadress: info@dposh.se

Telefon: 08 – 588 987 30

Varmt välkommen!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen