• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

 

Christine-Dermalogica

Grundare

Christine Sandett heter jag som grundat och driver DPOSH. Jag är utbildad och auktoriserad hudterapeut via den välrenommerade skolan Beauty therapist school i Stockholm.

När jag tagit min examen öppnade jag min första salong, Carisma hudvård, i min hemstad Linköping. En annan passion i livet, att resa lockade efter några år ut mig på äventyr och jag reste runt över hela världen och upptäckte nya platser. Under en period arbetade jag som hudterapeut på kryssningsfartyget Costa Romantica i Medelhavet. Efter ytterligare stopp på Nya Zeeland, Australien, Asien, USA, Sydamerika och Afrika var det dags för mig att flytta tillbaka till Sverige igen.

Med all erfarenhet och efter åtskilliga hudvårds- och massagebehandlingar jag provat under mina år utomlands kände jag mig mycket inspirerad till att öppna mina andra salong, Christines på Kungsholmen i Stockholm. Jag drev Christines i 10 år och med bebis i magen så lockade natursköna ön Ekerö utanför Stockholm och vi flyttade dit och öppnade webbutiken hudvårdsbutik.se 2008.

2020 valde jag att byta namn på företaget till DPOSH. Självklart har företaget fortsatt med samma höga kvalitét på urvalet av produkter samt att vi hela tiden strävar efter att utveckla och göra DPOSH till en fin upplevelse för dig som kund.

Det jag brinner för och det jag tycker är viktigt med DPOSH är att kunna ge er kunder hudvårdsprodukter av högsta kvalité och en hög service både innan och efter ett köp, samt ge personliga expertråd för att du som kund ska få de bästa resultaten för just din hy.

2023 lanserade jag min egna produkt SANDETT som är eteriska oljeblandningar. Dessa oljor hjälper till att biokemiskt kunna påverka våra känslor så som glädje, självkänsla, självförtoende mfl. Produkten ger dig även en ökad förståelse för attraktionslagen, vilken är en universell lag som säger att alla energier som rör sig på samma sätt alltid dras till varandra. Dina tankar som är energi gör att det du fokuserar på under en längre tid drar du till dig. Tänk dig som en magnet! Så genom att förändra dina tankar som kommer förändra dina känslor kommer du att kunna dra till dig det du önskar i ditt liv. Du kommer kunna skapa dig ditt drömliv!

För mig är det viktigt att alla ordrar från DPOSH är packade med omsorg, det ska kännas lyxigt samt vi skickar med miljövänliga bubbelpåsar så långt det är möjligt. En leverans från DPOSH ska levereras snabbt och det ska kännas glädjande att få ta emot ett paket från DPOSH.

Med min långa erfarenhet och stora passion för hud- och hudvårdsfrågor är jag övertygad om att du som kund ska få den hjälp du behöver.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen