• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

Dermalogica Clear Start - För ung hud

Var snäll mot din hud idag – det kommer du att ha igen i framtiden. Dermalogica Clear Start-produkterna behandlar ung hud med en kombination av kraftfullt renande och lugnande ingredienser som balanserar hudens naturliga mikroflora och pH-värde. Med det bästa av naturens egna ingredienser tillsammans med avancerad hudvårdsteknologi, är produkterna snälla mot din hud men samtidigt tuffa mot ovälkomna pormaskar och blemmor.

Clear Start-serien passar för dig som just börjat få problem med huden och du kan använda produkterna ända upp till du är 20+. 

Här är produkterna som ingår i Dermalogicas Clear start serie:

Breakout clearing skin wash:

En löddrande gel som djuprengör och löser upp tilltäpptheter av talg och döda hudceller. Används dagligen, morgon och kväll.

Micro pore mist:

En uppfriskande fuktspray som minskar intrycket av stora porer, jämnar ut pigmentfläckar efter blemmor och mattar ner blanka zoner. Extrakt av gurka verkar uppfriskande och svalkande för en fräsch känsla.

Breakout clearing booster:

Ett snabbverkande, lättabsorberat koncentrat som renar porer och tar bort aknetriggande bakterier på bara 15 minuter. Breakout Clearing Booster stärker hudens eget försvar mot aknetriggande bakterier. Lugnar inflammerad problemhud och löser upp tilltäppande talg och hudceller. Använd som punktbehandling direkt på blemmor eller på större problemområden.

Post breakout-fix:

Punktbehandling som återställer skadad hud efter ett akneutbrott och som hjälper till att få dina kvarvarande märken att blekna. Nya Post-Breakout Fix kan användas på alla dina envisa märken, både nya och gamla.

Breakout clearing liquid peel:

Breakout Clearing Liquid Peel är en kraftfull hemmapeeling specifikt framtagen för ungdomshud med tilltäppta porer och tendens till akneblemmor. Med en balanserad blandning av AHA- och BHA-syror får huden en jämnare struktur och märken efter finnar blir mindre eller försvinner helt.

Blackhead clearing fizz mask:

Bubblande mask som löser pormaskar och renar porer. Hjälper till att förhindra att aknebakterier får fäste. Blackhead Clearing Fizz Mask är en fräsch och sval mask som omvandlas till en bubblande mousse när den får verka på huden. Återfuktar huden och reglerar talgproduktionen.

Skin soothing hydrating lotion:

Även hud med blemmor och pormaskar kan bli uttorkad och då få fler tilltäpptheter. Mjukgöraren Skin Soothing Hydrating Lotion återställer balansen och ger fukt utan att täppa till.

Cooling aqua jelly:

Svalkande, mattgivande fuktgel för ung hud med hög talgproduktion.

Clearing defense spf 30:

Mattgivande dagcreme med UV-filter. Motverkar orenheter och skyddar mot miljöfaktorer som förvärrar uppkomst av blemmor.

Clarifying body spray:

En smidig kroppsspray som innehåller exfolierande salicylsyra som luckrar upp tilltäppta porer samtidigt som talgreglerande trollhassel, tea tree- och arganolja minskar rodnad, svalkar och balanserar huden. Clarifying Body Spray verkar snabbt på svåråtkomliga områden och behandlar både aktiva utslag samt reducerar framtida blemmor. Sprayfunktionen fungerar även om du håller flaskan upp och ner. Perfekt att använda efter dusch, träning eller på resan.

 

Visa mer
Stäng

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen