• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

Dermalogica BioLumin C - Lystergivande c-vitamin

Den avancerade teknologin i Dermalogicas BioLumin-C-produkter gör det möjligt att leverera koncentrerade doser av ett ultrastabilt C-vitaminkomplex djupare ner i huden. Detta innebär ett bättre skydd och försvar för cellerna i överhudens olika lager. Vid tester utförda av Princeton Consumer Research visar sig BioLumin-C-produkterna prestera mycket bättre än andra C-vitaminprodukter på marknaden - t o m bättre än de som har högre koncentration vitamin C. Det handlar alltså om stabilitet - och därmed aktivitet - i första hand, för att få spänst, skydd och glow!

 

Serien består av tre produkter:

BioLumin-C Gel Moisturizer:

Svalkande, skyddande och fuktgivande gel med ultrastabilt C-vitamin.

• Ultrastabilt C-vitaminkomplex: stärker hudcellernas försvar mot oxidativ stress.

• Squalen: utvunnet ur sockerrör, förbättrar hudens elasticitet.

• 5 sorters Hyaluronsyra: intensivt och långvarigt fuktbindande effekt.

• Kungsljus (Verbascum Thapsus): också känd som "Bioluminescence Flower" då den omvandlar UV-ljus till synligt ljus. Ger huden en naturligt klar och jämn hudton.

Dermalogica Biolumin-C Serum:

Biolumin-C Serum är en kraftfull och högkoncentrerad behandling som är utformad för att bekämpa ålderstecken och ge huden en strålande lyster. Den innehåller en stabil form av vitamin C, som är en kraftfull antioxidant som hjälper till att skydda huden mot skador från fria radikaler och samtidigt främjar kollagensyntes för en fastare hud. Serumet är också berikat med peptider som hjälper till att minska fina linjer och rynkor samt ökar hudens elasticitet.

Nyckelingredienser:

  • L-Askorbinsyra (Vitamin C): En stabil och kraftfull antioxidant som hjälper till att jämna ut hudtonen, minska hyperpigmentering och främja kollagensyntes.
  • Palmitoyl Tripeptid-5: En peptid som hjälper till att förbättra hudens fasthet och elasticitet.
  • Chiafröolja: Rik på essentiella fettsyror, som hjälper till att återfukta och stärka hudens barriärfunktion.

Dermalogica Biolumin-C Eye Serum:

Denna ögonbehandling är speciellt utformad för att adressera tecken på åldrande runt ögonområdet. Den innehåller en stabil form av vitamin C, liksom arjunaextrakt och vitt te, som hjälper till att minska puffighet, mörka ringar och fina linjer. Formulan är skonsam nog för det känsliga ögonområdet men ändå kraftfull nog för att leverera synliga resultat.

Nyckelingredienser:

  • L-Askorbinsyra (Vitamin C): För att jämna ut hudtonen och minska mörka ringar.
  • Arjunaextrakt: Hjälper till att minska puffighet och förbättra fastheten runt ögonområdet.
  • Vitt Te-Extrakt: En antioxidant som hjälper till att skydda huden och bekämpa fria radikaler.

Dermalogica Biolumin-C-serien är utformad för att vara användarvänlig och passar bra in i din befintliga hudvårdsrutin. Produkterna kan användas morgon och/eller kväll, beroende på dina individuella behov. De är lämpliga för de flesta hudtyper och kan hjälpa till att förbättra hudens textur, lyster och ålderstecken över tid.

Viktigt att notera är att regelbunden användning är nyckeln till att uppnå de bästa resultaten med dessa produkter.

Visa mer
Stäng

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen