• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

Nyhet! Dermalogicas Micellar prebiotic precleanse

Upplever du att det finns rester av makeup under ögonen när du vaknar upp eller att du får makeuprester på din handduk trots rengjort ansiktet? Kanske vistas du i i miljöer med mycket luftburna föroreningar? Då är detta en produkt för dig. Micellar prebiotic precleanse är en förtvätt som precis har lanserats hos Dermalogica och hjälper din hud att bli ordentligt rengjord från makeup, uvfilter samt luftföroreningar. 

Rengöringen av huden är verkligen så viktig för att få en fräsch och fin hud. Slarvar man med detta steget så sitter överflödigt talg, makeup och smuts kvar och det ger huden ett glåmigt uteseende. Det kan även leda till tilltäppta porer, irritation samt fler synliga linjer. Dessa beläggningar hindrar också högkoncentrerade serum och vårdande cremer från att göra ett bra jobb för din hud.

Micellar prebiotic precleanse innehåller en bas av rengörande havremjölk och miceller. Miceller fungerar som magneter som skonsamt men effektivt lyfter bort smuts och makeup från hudens yta. Med micellar teknologi kan man både lösa in fett- och vattenlösliga partiklar. Micellar prebiotic precleanse tar rengöringsrutinen ett steg längre: förutom att den attraherar och löser upp makeup och orenheter med dess skonsamma miceller, så stärker och återställer den även hudens mikroflora med hjälp av prebiotika. Detta gör denna förtvätt extra bra för en känslig/sensitiviserad hud.

Micellar prebiotic preclenase är vattenlöslig och förbereder för den nästkommande, mer djupverkande rengöringen.

Dermalogica har även sin andra förtvätt Precleanse som är oljebaserad, denna produkt passar bra till alla hudtyper - normal/fet hud, läs mer här. Medans Micellar prebiotic preclenase passar också till alla hudtyper - känslig/sensitiviserad hud, läs mer här.

Nyckelingredienser: 

Murumurusmör (palmfruktextrakt) löser upp och kapslar in fettbaserade smutspartiklar.

Havremjölk med hudkonditionerande lipider som skonsamt rengör.

Prebiotikst complex återställer hudens mikroflora och förstärker vävnadens fuktbindande förmåga.

Aprikoskärnolja verkar antioxidativt och skyddar mot hudirritation.

Bomullsfröextrakt är rikt på aminosyror som stärker hudbarriären.

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen