• Din Dermalogicabutik online
  • Fri frakt och snabba leveranser
  • Bonus på allt

Nyhet från Dermalogica - Oil to foam total cleanser

Dermalogica har sedan starten 1986 varit föregångare när det gäller konceptet med dubbelrengöring. Hemligheten bakom en frisk och fräsch hud som mår bra är att dubbelrengöra. Precleanse var först ut som förtvätt sen kom nyligen även Micellar prebiotic precleanse. Nu finns även Oil to foam total clenaser.

Alla tre rengöringarna passar alla hudtyper, Preclenase är sen inriktad till normal/fet hy och Micellar prebiotic precleanse inriktad till känslig hy.

Oil to foam total cleanser passar dig som inte har så mycket tid men önskar få en ordentligt rengjord hy. Den är toppen att ha med på ex resan eller till gymmet och huden blir inte bara ren utan även omedelbart återfuktad, mjuk och len. Superhärlig produkt verkligen.

Huden är kroppens största organ och varje dag utsöndras svett, talg och döda hudceller. Samtidigt kommer luftburna föroreningar utifrån och fastnar på hudcellerna. Om man då inte rengör huden på ett effektivt och skonsamt sätt blir den sensitiviserad och glåmig.

Beroende på våra genetiska anlag kommer vi ha mer eller mindre produktion av talg. Om man har en rikligare talgproduktion är det också lättare att smuts och föroreningar fastnar. Kvarvarande rester av talg, makeup och solskydd kommer att orsaka tilltäppta porer, pormaskar och i slutändan skapa en perfekt grogrund för aknebakterier. Enbart vatten, makeupservetter eller en snabb rengöringsrutin på några sekunder kommer inte lösa det material som samlas på hudytan.

Om man rengör med stark tvål för att få den där ”gnisslande rena” huden eller använder vissa kosmetiska rengöringar som inte har ett hudvänligt ph-värde, så är det direkt skadligt för den skyddande mikrofloran då den avlägsnas och även hudens naturliga skydd av lipider. Detta leder till uttorkning och känslighet. Det tar flera timmar för huden att återställa sitt naturliga pH-värde, och det gör den genom att producera mer talg. Det är därför man ofta ser underliggande pormaskar på en hud som rengörs på det sättet.

Hur Oil to foam total cleanser fungerar: Först är formulan en gyllene olja som snabbt löser upp fettbaserad makeup, hudvård och solskydd. När sedan vatten tillsätts skapas en rikligt löddrande rengöringsgel som snabbt tar bort alla spår av både fett- och vattenbaserade partiklar. Här hittar du Oil to foam total cleanser.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen